Rólunk
Az RSI egy 1999. óta működő, többezer klubtagot számláló, magyarországi viszonylatban egyedülálló tevékenységet végző time-sharing tulajdonos ügyfelekre szakosodott utazási ügynökség, amely time-sharing műveletekkel és hagyományos utazási szolgáltatásokkal egyaránt foglalkozik.
Bemutatkozunk

Klubtagjaink részére a klubtagság időtartama alatt teljeskörű Time-Sharing ügyintézést biztosítunk legyen szó akár RCI vagy Interval tagsághosszabbításról, deponálásról, standard- és villámcseréről, flex change és getaway hét ügyintézésről, üdvözlő hét igénybevételről, late-dateről, vagy cserestornóbiztosításról.

Emellett hagyományos utazási szolgáltatásokat is kínálunk, azaz menetrendszerinti és charter repülőjegyeket, kompjegyeket, egyéni szállásfoglalást, szervezett egyéni- és csoportos üdüléseket, autóbérlést, BBP-biztosítást, körutazásokat stb.

Utazási szolgáltatások esetében az eredeti szolgáltató árához képest 3 % és 10% közötti kedvezményt biztosítunk.

Fontos nálunk a csomagszemlélet. Ez azt jelenti, hogy ha az ügyfél az RCI, illetve Interval csereüdülőt nem autóval, vagy saját maga által intézett repülőjegy segítségével közelíti meg, akkor mi kérünk az RCI-től, valamint az Intervaltól egy feltételes tartást a cserehelyre és ezzel párhuzamosan kérünk ajánlatot a menetrendszerinti repülőjegyekre is. Az ügyfélnek azután egyszerre mondjuk meg, hogy mettől meddig és hol lenne a cserehely, mikor és honnan indul a repülő, mennyibe kerül és mekkora kedvezményt tudunk adni. Ezek ismeretében dönthet az ügyfél arról, hogy elfogadja az ajánlatot, vagy sem.

Így meg tudjuk előzni, hogy egy elfogadott cserehelyet repülőjegy hiány miatt ne lehessen megközelíteni, mert ez sok bosszúságot és kidobott pénzt is jelent. Ezen kívül több kényelmi szolgáltatást is kínálunk: szolgáltatásainkat nem csak személyesen, hanem telefonon, faxon, vagy levélben is meg lehet rendelni, a fizetéseket pedig nem csak készpénzben, hanem átutalással is lehet teljesíteni.

 
Főoldal | Üdülési jog | Interval international | RCI | Utazási partnereink | RSI Pont

RSI TRAVEL CLUB © 2009 | Privacy Policy