Interval International
Az Interval International minőségi üdülőcsere hálózata több, mint 30 éve ismert kiemelkedő színvonaláról. Mára az Interval 5 kontinens 75 országában 2500 üdülővel van jelen. Klubtagjainak száma meghaladja a 2 millió családot. Minden csatlakozott üdülőnek teljesítenie és nyújtania kell az Interval minőségi követelményeit, a hálózathoz belépett üdülőket pedig rendszeresen ellenőrzik, hogy az előírt kritériumoknak maximálisan megfelelnek-e.
Az Intervalhoz kapcsolódó ügyintézés köre:
  • irodai- és telefonos ügyfélszolgálat hétköznapokon (H-P: 8-16 óráig)
  • tagsághosszabbítás ügyintézése
  • deponálás az ügyfél kívánságára
  • csere ügyintézés, plussz üdülések, hosszú hétvégék, last minute ajánlatok, all-inclusive üdülések
  • RCI akciókban való részvétel ügyintézése
  • kedvezményes repülőjegyek és autóbérlés ügyintézése
  • üdülési biztosítás ügyintézése


Interval International Time-Share tanácsadás:

A Time-Share, vagyis az üdülési jog üdülőlétesítmény egy adott apartmanjának adott időtartamra (heti turnusokra) szóló - így másokkal megosztott -, meghatározott számú évre szóló igénybe vételének joga.
Az időmegosztásos elven alapuló üdülésnek az a lényege, hogy mindenki csak annyi időt (hetet) vásárol meg az egészből amennyire szüksége van, és ezáltal a költségeket is meg tudja osztani a többi, hasonló igényű vásárlóval, de ez az idő viszont évről-évre a rendelkezésre áll a szerződésben meghatározott évre. Az üdülési jog ugyanis egy olyan rugalmas rendszer, ahol mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.
Az Interval International, a világ második legnagyobb csereüdülés-szervező cége, olyan cég / szervezet, amelynek adatbankjába a szervezet tagjai Time-Share heteket helyezhetnek el, majd egy másik hetet kérhetnek érte cserébe. A tranzakció során a cserecég összehasonlítja a tag által felajánlott hét értékét a többi letétbe helyezett hét értékével, és a kért cserét akkor tudja teljesíteni, ha van az adatbankban lefoglalható, a letétéhez közelálló értékű hét. A csereértéket befolyásoló tényezők: az üdülő minőségi értékelése, a hét szezonbeosztása, az apartman mérete, az üdülő keresettsége stb.


Interval International tagság hosszabbításának ügyintézése:

Az Interval International tagságnak éves díja van, de 1, 3, 5 évre is meg lehet fizetni.


Deponálás (letétbe helyezés):

Az üdülési joghoz kapcsolódó üdülési hét elhelyezése a csereszervezet csere-adatbankjában. Ha az üdülőjog-tulajdonos egy adott évben nem fogja felhasználni saját hetét, akkor azt általában elhelyezheti a cserebankban, és csereüdülést igényelhet érte. Deponálni csak érvényes Interval International tagság esetén lehet, költségvonzata nincs; deponálni a hét kezdőnapja előtt max. egy évvel korábban, de min. 2 héttel korábban lehet.


Standard- és villámcsere ügyintézés:

Egy adott létesítménybe szóló üdülési hét elcserélése egy másik üdülőbe és/ vagy időszakra szóló üdülési hétre. A csererendszer révén az üdülőjog tulajdonosa a világ számos országában és létesítményében üdülhet. A villámcsere az üdülés tervezett kezdőnapja előtti 46-2 nap között igényelt és visszaigazolt csere; fő szabálya, hogy bármely szezonból bármelyikbe lehet cserélni; egyéb tekintetben a standard cserével azonos.


Getaway hét:

Olyan Interval International tagüdülőben eltölthető hét, amely nem deponáláshoz kötött. A getaway hét a csereszervezetnél foglalható külön díj ellenében és egy évben többszöri alkalommal is igénybe vehető.


Flex Change csere:

Az utazás megkezdése előtt 24 órától 59 napig terjedő időintervallumban igényelhető csere vagy ha a hazai üdülési hét kezdete előtt 14 naptól 59 hétig terjedő időintervallumban deponálják a hetet.

Interval Gold magasabb szintű szolgáltatási csomag, mely a tagok számára bizonyos további utazási és szabadidő eltöltési szolgáltatásokat biztosít.

 
Főoldal | Üdülési jog | Interval international | RCI | Utazási partnereink | RSI Pont

RSI TRAVEL CLUB © 2009 | Privacy Policy